Nederlandse taal

De puntjes op de i

Je bent goed op de hoogte van de nieuwe spelling. Maar het is al best een tijd geleden dat je je kennis hebt opgefrist.

Hoe zit het ook al weer met de verleden tijd en ’t kofschip? En hoe vervoeg je Engelse werkwoorden in het Nederlands? Schrijf je PS met hoofdletters en puntjes of juist niet? En hoe zit het met andere afkortingen? Wanneer gebruik je dat en wanneer wat? Hoe schrijf je een vriendelijke e-mail? Dat en meer leer je in deze workshop. Klik hier voor de inhoud van de training.

Jouw investering

De training beslaat één dagdeel. We starten om 09.00 uur. Vanaf 08.45 uur staat de koffie/thee klaar. Om 12.30 uur sluiten we af met een lunch.

€ 295,00 excl. btw (inclusief koffie, thee, lunch en een syllabus)
€ 595,00 excl. btw voor een een-op-een-training (inclusief koffie, thee, lunch en een syllabus)

In company

Liever een incompanytraining volgen? Ook dat kan. Voor groepen en incompanytrainingen hanteren wij speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op.

Voor wie?

De training is speciaal bedoeld voor directie- en managementondersteuners. Aan de hand van diverse oefeningen ga je zelf aan de slag. Je leert tenslotte het meest van je fouten. Er is alle ruimte om vragen te stellen.        

Inschrijven

Direct inschrijven? Klik hier.

Wanneer?

Een datum bepaal je zelf. In overleg kijken we of jouw voorstel ook in onze agenda past.    

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem in dat geval contact op.       
Wil je dat we je terugbellen? Klik dan hier.

Namens een aantal (directie)secretaressen hebben we Hiltje gevraagd een training ‘Nederlandse taal’ te verzorgen. Vanaf dat moment is Hiltje een training op maat gaan voorbereiden, waarin onze vragen allemaal zijn verwerkt in duidelijke opdrachten. Hiltje is professioneel, kan goed plannen en straalt enorm veel enthousiasme uit. Aan Hiltje is duidelijk te merken dat ze een passie voor ons vak en de Nederlandse taal heeft. Ze is betrokken bij de doelgroep en communicatief zeer vaardig.
(Reineke Wels, directiesecretaresse Scheer & Foppen)
Referentie workshop 'Taal is echt mijn ding'
Ik kijk positief terug op de workshop ‘Taal is echt mijn ding’. Hiltje is een enthousiaste vrouw en haar passie voor de Nederlandse taal is zichtbaar. Op een luchtige en gezellige manier is Hiltje door de presentatie gelopen. Tijdens de workshop werd ook tijd besteed aan de vooraf gestelde vragen. Interactie was volop aanwezig doordat we een vijftal oefeningen hebben doorlopen. In een paar uur tijd is er hard gewerkt, maar er is ook genoeg gelachen. Als bonus kregen alle deelnemers een document mee met daarop de 15 meest gemaakte schrijffouten. Ik ging naar huis vol zelfvertrouwen, omdat ik met deze taaltraining de kennis van de Nederlandse spelling en grammatica heb bijgespijkerd.
(Marcella Groeneveld, managementassistente AWL-Techniek)