Siza

José van Dijk
Bestuursstaf Siza

projectassistent

“Vanaf augustus 2015 tot maart 2016 heb ik intensief en zeer plezierig met Hiltje samengewerkt in een project waarin het aankwam op grote nauwkeurigheid, kritisch meedenken en een behoorlijk empathisch vermogen.

Het was voor een grote groep medewerkers (ruim 200) een spannend traject, met verschillende testen en gesprekken, die secuur gepland moesten worden en waarover persoonlijk en tijdig gecommuniceerd moest worden. De wijze waarop Hiltje het overzicht maakte en behield, meedacht en vooral ook de betrokken medewerkers te woord stond, was top.

Hierbij maakte ze optimaal gebruik van haar kennis van Excel, de Nederlandse taal, haar analytisch vermogen en haar verbindende kwaliteiten.
Kortom, we hebben met een gerust hart veel aan Hiltje over kunnen laten.”

Jan-Willem Woensdregt mcm, Transitie Zorg Siza:
“Hiltje heeft bij Siza een fantastisch klus gedaan. Ze heeft administratief en secretarieel een intensief traject ondersteund waar ze zonder voorbereiding ingestapt is. Belangrijk hierin waren overzicht, samenwerking, nauwkeurigheid, organisatiesensitiviteit en oog voor details. Behalve dat het traject vlekkeloos verlopen is, heeft Hiltje gezorgd voor borging toen ze vertrok en is ze een belangrijk rustpunt gebleken voor iedereen die betrokken was.
Tot slot is het met Hiltje heel plezierig werken; snel contact, op het goede moment en met de juiste inhoud.”

Terug