Over HB Support

In 2007 heeft Hiltje Begieneman haar eigen bedrijf HB Support opgericht. Hiltje beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning. Zo heeft ze gewerkt als directieassistent, managementassistent, projectassistent, officemanager, bestuurssecretaris en ambtelijk secretaris voor de ondernemingsraad.

BrandCheck aldus Hiltje:
“Open, helder, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, verbinder, positief ingesteld, natuurmens, respect. 
Ik zing graag, ik hou van mijn vak, ik ben een echt familiemens en heel toegankelijk. Naast mijn werk ben ik jarenlang oppastante geweest. Dat was een heel waardevolle periode. Nog steeds beteken ik veel voor mijn nichtjes en andersom.”

Groot netwerk

Hiltje Begieneman is bijna 20 jaar lid geweest van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVDm). Van januari 2016 tot januari 2018 was Hiltje vicevoorzitter van de vereniging. Tot haar portefeuille behoorden: financiën, secretariaat, landelijke activiteiten en opleidingen. Ook vervulde Hiltje 10 jaar lang de functie van secretaris in het regioteam van Gelderland.

Daarnaast heeft Hiltje als projectleider de start gegeven aan het project ’50 jaar NVD in 2020′. Zij gaf daarbij leiding aan drie werkgroepen: evenementen, pr & communicatie, historie en toekomst. In de laatste werkgroep was Hiltje hoofdredacteur en coördinator bij de totstandkoming van het jubileummagazine. 

ZZP Zutphen en ZZP Bronkhorst
Daarnaast is Hiltje lid van ZZP Zutphen en ZZP Bronkhorst. Beide netwerken vormen een platform van zzp’ers uit Zutphen en Bronkhorst e.o. 

Wat anderen over Hiltje zeggen:

ZelfstandigGedreven
OplossingsgerichtProfessioneel
OrganisatietalentEmpathisch
BetrokkenAccuraat
PerfectionistNieuwsgierig
Oog voor detailEnergiek

Hiltje Begieneman beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. U doet daarom nooit een tevergeefs beroep op HB Support. Hiltje werkt met een door de Belastingdienst opgestelde modelovereenkomst.


Referenties

Voor het bekijken van referenties klikt u hier.

Over HB Support